Урок:

Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування

Харчоварильні апарати призначені для здійснення варильних процесів при атмосферному та надлишко

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 18 учнів

Сподобався:

18 0

Зрозумілий:

18 0

Потрібні роз'яснення:

17 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

8. Вибір обладнання та устаткування

8.  Вибір обладнання та устаткування

430

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Практика виробнича та переддипломна
III—IV курси

320 грн

Аксонометричні і прямокутні проекції Урок 1. Класифікація аксонометричних проекцій

Аксонометричні і прямокутні проекції  Урок 1. Класифікація аксонометричних проекцій

497

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
8—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

ОМР та І Класифікація протяжек

ОМР та І Класифікація протяжек

253

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ОМР та І
дорослі

280 грн

Класифікація токарних різців

Класифікація токарних різців

251

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ОМР та І
II—III курси

350 грн

Поняття про травму. Види та класифікація травм

Поняття про травму. Види та класифікація травм

363

Аватар профіля Боровик Альона Василівна
Захист України
10 клас

20 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

173

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

1128

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

473

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

204

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

210

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі