Урок:

Практична робота 5

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Вільне введення тексту

5 з 5 балів

Практична робота № 5. Вивчити будову схеми приготування н/ф з овочів та грибів, та вивчити технологічний процес обробки риби для приготування н/ф.

Мета: закріпити знання щодо асортименту напівфабрикатів із виробів із овочів, грибів; набути навичок п

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

Рефлексія від 11 учнів

Сподобався:

10 1

Зрозумілий:

10 1

Потрібні роз'яснення:

10 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

ОМР та І Практична робота №5

ОМР та І Практична робота №5

222

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ОМР та І
II—III курси та дорослі

350 грн

Інформаційна безпека. Практична робота 5.

Інформаційна безпека. Практична робота 5.

648

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
9 клас

33 грн

Створення форм. Практична робота 5

Створення форм. Практична робота 5

100

Аватар профіля Андрієнко Мар`ян Андрійович
Інформатика
11 клас

25 грн

Спільна робота з документом. Практична робота 5. Тематичне оцінювання.

Спільна робота з документом. Практична робота 5. Тематичне оцінювання.

544

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

33 грн

Налагодження програми у середовищі програмування. Практична робота 5.

Налагодження програми у середовищі програмування. Практична робота 5.

414

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
7 клас

25 грн

Схожі уроки

Лекція 2

Лекція 2

36

Аватар профіля Скачкова Олена Анатоліівна
Основи технології продукції в закладах ресторанного господарства
дорослі

Лекція 1

Лекція 1

39

Аватар профіля Скачкова Олена Анатоліівна
Основи технології продукції в закладах ресторанного господарства
дорослі