Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає,
що для повного доступу
до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
Практична робота №10. Вивчити алгоритм складання меню лікувального харчування.
Мета: засвоїти порядок складання плану – меню виробничої програми підприємства харчування з визначеним контингентом споживачів. Формування вмінь роботи з асортиментним
Х
Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає,
що для повного доступу
до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо
Практична робота 10. Створення простих векторних зображень
179
Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
9 клас
25 грн
Практична робота
216
Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
8—11 клас
25 грн
Властивості та методи елементів керування. Текстовий напис. Практична робота 10
105
Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас
33 грн
Властивості та методи елементів керування. Текстовий напис. Практична робота 10