Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Практичний кейс “Використання арттерапевтичних технологій у роботі з дітьми з ООП”
»
Взяти участь Всі події
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Вільне введення тексту

Лекція 12. Основні властивості та роль харчових продуктів у дієтичному харчуванні. Забезпечення якості страв дієтичного харчування.

  1. Забезпечення якості страв дієтичного (лікувального) харчування

Приготування дієтичних страв здійснюється за правилами т

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

Рефлексія від 6 учнів

Сподобався:

6 0

Зрозумілий:

6 0

Потрібні роз'яснення:

6 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

САПР Лекція 2

САПР Лекція 2

178

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
САПР
дорослі

250 грн

САПР Лекція 9

САПР Лекція 9

113

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
САПР
дорослі

220 грн

САПР Лекція 10

САПР Лекція 10

158

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
САПР
дорослі

220 грн

САПР Лекція 11

САПР Лекція 11

85

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
САПР
дорослі

220 грн

САПР Лекція 1

САПР Лекція 1

225

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
САПР
IV курс та дорослі

220 грн

Схожі уроки

Лекція 2

Лекція 2

26

Аватар профіля Скачкова Олена Анатоліівна
Основи технології продукції в закладах ресторанного господарства
дорослі

Лекція 1

Лекція 1

30

Аватар профіля Скачкова Олена Анатоліівна
Основи технології продукції в закладах ресторанного господарства
дорослі