Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Запуск мовлення дошкільників через ігрову імітацію. Практичні вправи
»
Взяти участь Всі події
Урок:

:Лабораторно-практична робота№ 1: Приготування фаршів

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Лабораторно-практична робота № 1: Приготування фаршів

Скласти технологічні карти та приготувати фарші на вибір - 2шт.

2:

Вільне введення тексту

Скласти технологічні карти та приготувати фарші на вибір - 2шт.

Рефлексія від 8 учнів

Сподобався:

8 0

Зрозумілий:

8 0

Потрібні роз'яснення:

8 0
Рекомендуємо

ГВС Практична робота №1 Інструментальний блок

ГВС Практична робота №1 Інструментальний блок

192

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ГВС
IV курс та дорослі

280 грн

ТМ Практична робота №1 Індивідуальне завдання

ТМ Практична робота №1 Індивідуальне завдання

291

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

250 грн

1. Практична робота: Створення простого сайту

1. Практична робота: Створення простого сайту

25

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
10—11 клас

50 грн

Скл Практична робота №1 Читання складального креслення

Скл Практична робота №1 Читання складального креслення

329

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Складання
дорослі

250 грн

Практична робота №1 Освітні інформаційні ресурси і системи

Практична робота №1  Освітні інформаційні ресурси і системи

61

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
9 клас

50 грн

Схожі уроки

Асортимент і класифікація тортів. ТП тортів

Асортимент і класифікація тортів. ТП тортів

2293

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс

Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок з ріхних видів тістаВ

Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок з ріхних видів тістаВ

4719

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс

ЛПР №8: Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього

ЛПР №8: Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього

132

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс

Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього

Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього

7261

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс

Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього

Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього

4290

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс