Опорний конспект з теми.
Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів
Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування
План уроку № 20
Конструктор уроків
Опорний конспект з теми.
Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів
Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування
План уроку № 20
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Опорний конспект з теми.
Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів
Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування
План уроку № 20
Харчоварильні апарати призначені для здійснення варильних процесів при атмосферн
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 9 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: