Сьогодні о 16:00
Марафон. День 5:
«
Об'єднані сервіси Всеосвіти для ефективного керування часом
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Багатофункціональні харчоварильні котли

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Багатофункціональні харчоварильні котли, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці. Можливі неполадки в роботі обладнання та способи їх усунення

План уроку № 22

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Багатофункціональні харчоварильні котли, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці.

П

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 19 учнів

Сподобався:

19 0

Зрозумілий:

19 0

Потрібні роз'яснення:

19 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Етапи створення веб-сайтів. Конструювання веб- сайтів

Етапи створення веб-сайтів. Конструювання веб- сайтів

150

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
9 клас

25 грн

Курсовий проект Заняття 3 Опис конструкціі та матеріалу деталі

Курсовий проект Заняття  3 Опис конструкціі та  матеріалу  деталі

112

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Курсовий проект
III—IV курси та дорослі

250 грн

Теплоенергетика. Способи збереження енергетичних ресурсів.

Теплоенергетика. Способи збереження енергетичних ресурсів.

184

Аватар профіля Базаренко Микола Миколайович
Фізика
8 клас

33 грн

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

248

Аватар профіля Саливін Марина Віталіївна
Хімія
9—10 клас

30 грн

Канада

Канада

108

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Географія
10 клас

75 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

120

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

538

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

401

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

147

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

142

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі