Урок:

Виробнича логістика закладів ресторанного господарства

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Тема 7. Виробнича логістика в готельно-ресторанному господарстві

Мета: розкрити значення виробничої логістики та визначити її вплив на діяльність підприємств готельно-ресторанного господарства.

План

  1. Поняття виробничої логістики, суть, завдання, концепці

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Теоретичний блок

3:

Теоретичний блок

4:

Завантаження файлу

Рефлексія від 1 учня

Сподобався:

1 0

Зрозумілий:

1 0

Потрібні роз'яснення:

1 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

ГВС Автоматизація виробничих процесів

ГВС Автоматизація виробничих процесів

158

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ГВС
III—IV курси та дорослі

250 грн

США: Особливості постіндустріального розвитку. Господарство

США: Особливості постіндустріального розвитку. Господарство

245

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Географія
10 клас

75 грн

Природа і населення стародавньої Греції. Розвиток господарства

Природа і населення стародавньої Греції. Розвиток господарства

307

Аватар профіля Рудь Тетяна Вячеславівна
Всесвітня історія. Історія України (інтегрований курс)
6 клас

55 грн

Загалні основи проєктування у виробничій діяльності людини. Види проєктів. Вироблення ідеї проекту, визначення мети та завдань.

Загалні основи проєктування у виробничій діяльності людини. Види проєктів. Вироблення ідеї проекту, визначення мети та завдань.

873

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
10 клас

50 грн

Основні ознаки та класифікація отруєнь. Характеристика побутових і виробничих отруєнь. Загальні принципи надання домедичної допомоги при отруєнні

Основні ознаки та класифікація отруєнь. Характеристика побутових і виробничих отруєнь. Загальні принципи надання домедичної допомоги при отруєнні

435

Аватар профіля Боровик Альона Василівна
Захист України
11 клас

25 грн

Схожі уроки

Практична робота "Транспортна логістика"

Практична робота  "Транспортна логістика"

249

Аватар профіля Вовк Тамара Іванівна
Логістика в ресторанному господарстві
IV курс

Практична робота "Логістика запасів у ресторанному господарстві"

Практична робота "Логістика запасів у ресторанному господарстві"

149

Аватар профіля Вовк Тамара Іванівна
Логістика в ресторанному господарстві
IV курс

Логістика постачання у ресторанному господарстві

Логістика постачання у ресторанному господарстві

193

Аватар профіля Вовк Тамара Іванівна
Логістика в ресторанному господарстві
IV курс

2. Моделювання логістичних систем та логістичне управління у ресторанному господарстві

2. Моделювання логістичних систем та логістичне управління у ресторанному господарстві

238

Аватар профіля Вовк Тамара Іванівна
Логістика в ресторанному господарстві
IV курс

1.Концептуальні основи логістики

1.Концептуальні основи логістики

150

Аватар профіля Вовк Тамара Іванівна
Логістика в ресторанному господарстві
IV курс