Урок:

Особливості приготування «Фондю» та правила його подачі.

Опис уроку (учням цей опис не показується):

Отримані знання на уроках теоретичного навчання дають підставу для відпрацювання практичних завдань і в подальшій самостійній роботі на підприємстві.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Вільне введення тексту

ВПРАВА –« Відшукай парочку»

Мета:     систематизувати отриману навчальну інформацію,

                  розвивати когнітивні процеси.

Завдання:      Після ознайомлення з текстом встановити зв’язки між                                     стовпчиками слів, зклавши  смислові пари.

                                   «Смажене морозиво»

      1 варіант                                     2 варіант

морозиво

Готуємо лєзон

глазуруємо

декор

яйця

Фігурна ложка

виконуємо

шоколад

фритюр

паніруємо

вишуканий

вигляд

пластівці

розігріваємо

естетичний

смак

заморожуємо

фритюр

Кулінарний

приготування

смажимо

холодильник

швидкість

витвір

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Рекомендуємо

Правила переносу

Правила переносу

399

Аватар профіля Боброва Олена Володимирівна
Українська мова
3 клас

20 грн

Основні правила правопису.

Основні правила правопису.

223

Аватар профіля Гузік Віта Григорівна
Українська мова
8 клас

25 грн

Основні правила правопису.

Основні правила правопису.

328

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
8 клас

33 грн

Правила нанесення розмірів на кресленнях

Правила нанесення розмірів на кресленнях

490

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Склад. Основні правила переносу

Склад. Основні правила переносу

198

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
5 клас

33 грн

Схожі уроки

КРВ - 3.2.2 Обробка нижнього зрізу жіночих штанів

КРВ - 3.2.2 Обробка нижнього зрізу жіночих штанів

534

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

КРВ - 3.2.2 Обробка верхнього зрізу жіночих штанів поясом

КРВ - 3.2.2 Обробка верхнього зрізу жіночих штанів поясом

964

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

КРВ - 3.2.2 Обробка застібки на тасьму блискавку

КРВ - 3.2.2 Обробка застібки на тасьму блискавку

410

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

КРВ - 3.2.2 Обробка кишень в жіночих штанах

КРВ - 3.2.2  Обробка кишень в жіночих штанах

471

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка виточок та зрізів штанів

Обробка виточок та зрізів штанів

481

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі