Урок:

Особливості приготування «Фондю» та правила його подачі.

25.10.2021
0 0
Дорослі

1

0

80

0

Опис уроку (учням цей опис не показується):

Отримані знання на уроках теоретичного навчання дають підставу для відпрацювання практичних завдань і в подальшій самостійній роботі на підприємстві.

Вміст уроку:

Завдання №1:

Вільне введення тексту

ВПРАВА –« Відшукай парочку»

Мета:     систематизувати отриману навчальну інформацію,

                  розвивати когнітивні процеси.

Завдання:      Після ознайомлення з текстом встановити зв’язки між                                     стовпчиками слів, зклавши  смислові пари.

                                   «Смажене морозиво»

      1 варіант                                     2 варіант

морозиво

Готуємо лєзон

глазуруємо

декор

яйця

Фігурна ложка

виконуємо

шоколад

фритюр

паніруємо

вишуканий

вигляд

пластівці

розігріваємо

естетичний

смак

заморожуємо

фритюр

Кулінарний

приготування

смажимо

холодильник

швидкість

витвір

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Рекомендуємо

ПР Тема 3.1. Приводи механізмів подач верстатів. Типові механізми коробок подач

ПР Тема 3.1. Приводи механізмів подач верстатів. Типові механізми коробок подач

95

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Приводи
III курс та дорослі

250 грн

Правила переносу

Правила переносу

275

Аватар профіля Боброва Олена Володимирівна
Українська мова
3 клас

20 грн

Основні правила правопису.

Основні правила правопису.

142

Аватар профіля Гузік Віта Григорівна
Українська мова
8 клас

25 грн

Основні правила правопису.

Основні правила правопису.

26

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
8 клас

33 грн

Правила нанесення розмірів на кресленнях

Правила нанесення розмірів на кресленнях

189

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

25 грн

Схожі уроки

КРВ - 3.2.2 Обробка нижнього зрізу жіночих штанів

КРВ - 3.2.2 Обробка нижнього зрізу жіночих штанів

390

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

КРВ - 3.2.2 Обробка верхнього зрізу жіночих штанів поясом

КРВ - 3.2.2 Обробка верхнього зрізу жіночих штанів поясом

680

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

КРВ - 3.2.2 Обробка застібки на тасьму блискавку

КРВ - 3.2.2 Обробка застібки на тасьму блискавку

315

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

КРВ - 3.2.2 Обробка кишень в жіночих штанах

КРВ - 3.2.2  Обробка кишень в жіночих штанах

358

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка виточок та зрізів штанів

Обробка виточок та зрізів штанів

356

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі