СИМПТОМИ ХАРЧОВОГО ОТРУЄННЯ.ОТРУЙНІ РОСЛИНИ І ГРИБИ.ПРОФІЛАКТИКА ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ.
ПЕРША ДОПОМОГА В РАЗІ ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ ТА КИШКОВИХ ІНФЕКЦІЙ.ВІДПРАЦЮВАННЯ НАВИЧОК ПЕРШОЇ ДОПОМОГИ В РАЗІ ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ І КИШКОВИХ ІНФЕКЦІЙ
Мета: ознайомити з поняттям «харчове отруєння» та його симптомами, систематизувати знання про отруйні рослини і гриби; формувати в учнів екологічну грамотність; спонукати до безконфліктного співіснування людини в природі на основі гармонізації відносин із нею; розвивати спостережливість, здоров’язбережувальні життєві навички; виховувати ціннісне ставлення до природи, власного життя і здоров’я.систематизувати знання про профілактику харчових отруєнь, ознайомити з правилами надання першої допомого при харчових отруєннях та кишкових інфекціях; розвивати санітарно-гігієнічні навички, компетенції; виховувати здоров’язбережувальні звички.