Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Ключ до кожної дитини: сучасний підхід до підготовки дітей з ООП до успішного навчання
»
Взяти участь Всі події
Опубліковано 11 лютого 2022 о 18:32
3 0

Койот

Койоти - одні з найпоширеніших ссавців тварин США. Вони мешкають в пустелях, в засніженій тундрі, в тінистих лісах і на величезних відкритих просторах прерій. Так само, як і його родич вовк, він харчується м'ясом, але не відмовляється і від плодів, ягід, яєць і навіть падали. Койоти живуть групами, розмір яких буває різним. Якщо в місцях їх проживання є велика здобич, вони, як і вовки, об'єднуються у великі зграї. Якщо основну їх їжу складають дрібні гризуни, койоти живуть сім'ями. Батьки полюють разом, використовуючи різну тактику полювання. Стверджують, що койоти зможуть зловити навіть сороку і ворону, прикинувшись мертвими.

Фото койота

✖
↑