Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Арттерапевтичний супровід дітей з особливими освітніми потребами під час інклюзивного навчання
»
Взяти участь Всі події
13 травня 10:54
11 0
1

13 травня - День яблучного пирога

0601nb34-3e55-940x499.jpgДень яблучного пирога- ( National Apple Pie Day) у США відзначають 13 травня.

0601nb5a-7979-940x499.jpgІнгредієнти:

  • безглютенове борошно 120г

  • яблука 3-5 шт (залежить від розміру)

  • яйце 3-4 шт

  • сода 1/2 ч л

  • підсолоджувач за смаком

  • сік лимона 1 ч л

  • сіль щіпка

  • олія, змастити форму

Приготування:

  1. Розігріти духовку 180-200С.

  2. Збити яйця з підсолоджувачем і сіллю до густої білої піни.

  3. Додати борошно і знову добре збити.

  4. Погасити соду соком лимона, додати в тісто, добре перемішати.

  5. Змастити форму для пирога, посипати злегка безглютеновим борошном.

  6. Почистити яблука, нарізати і викласти в форму.

  7. Залити яблука тістом і поставити в розігріту духовку на 30 хв.

  8. Для безглютенової випічки найкраще підійдуть неглибокі і широкі форми для запікання.

Смачного!

Джерело https://daytoday.ua/podiya/den-iabluchnoho-pyroha/

https://daytoday.ua/yabluchnyy-pyrih-retsept/

Читайте також: