Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Олімпіади від Всеосвіти як інструмент розвитку творчого потенціалу й мотивації до навчання
»
Взяти участь Всі події

Третяк Олена Михайлівна: Уроки

275 уроків
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення
28 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх п...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 5 96 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.
Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.
28 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом (однофазний спосіб). Вплив компонентів...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
2 6 94 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»
«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 49 246 0

Статус модерації

Урок не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.
Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з теми. Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусі...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 0 101 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми
27 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному м...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
2 5 100 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування кремів з вершків.
Технологія приготування кремів з вершків.
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування ,вимоги до якості кремів з вершків,вершковий на желатині....
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 7 351 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами
Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
2 16 431 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Лабораторно-практична робота №1
Лабораторно-практична робота №1
27 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 6 72 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Машини для просіювання борошна.
Машини для просіювання борошна.
10 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Тема 3. Технологічне обладнання для приготування тіста та виробів з нього Тема уроку: Машини для про...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
3 10 70 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.
Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.
10 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з теми.Тема 3. Технологічне обладнання для приготування тіста та виробів з нього. Т...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
3 9 341 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування
Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування
24 лютого 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Тема уроку: Класифікація харчоварильного устаткування...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 26 81 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Машини та механізми для формування котлет. Шприц ковбасний, наповнювач фаршу, кутер.
Машини та механізми для формування котлет. Шприц ковбасний, наповнювач фаршу, кутер.
24 лютого 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Машини та механізми для формування котлет. Шприц ковбасний, наповнювач фаршу, кутер. ...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
3 26 54 0
Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалювання птиці, обладнання для обвалювання м’яса, сепаратор для механічного обвалювання м’яса, ін’єктор
24 лютого 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалю...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 26 260 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»
Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»
9 лютого 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Помада1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції....
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 48 154 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

1. Загальні відомості про механічне устаткування
1.	Загальні відомості про механічне устаткування
6 лютого 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Загальні відомості про механічне устаткуванняТехнологічна машина та її будова. Вимоги до технологічн...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 50 68 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Загальні відомості про механічне устаткування. Загальні правила експлуатації машин.
Загальні відомості про механічне устаткування. Загальні правила експлуатації машин.
20 січня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Загальні відомості про механічне устаткування. Загальні правила експлуатації машин. ...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 52 87 0

Статус модерації

Урок не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Правильне положення кондитерського мішка з насадкою
Правильне положення кондитерського мішка з насадкою
16 січня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 54 90 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Способи та правила оздоблення кремом борошняних кондитерських виробів.
Способи та правила оздоблення кремом борошняних кондитерських виробів.
16 січня 2023
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
2 54 609 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

: Призначення, будова, та принцип дії апаратів з мікрохвильовим та індукційним нагрівом
: Призначення, будова, та принцип дії апаратів з мікрохвильовим та індукційним нагрівом
26 грудня 2022
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з теми.Тема 1. Технологічне обладнання для приготування страв з риби та нерибних пр...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 10 97 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Гриль (контактний, лавовий, для курки, фаст-фуд, роллер-гриль, гриль з електронним управлінням, барбекю
Гриль (контактний, лавовий, для курки, фаст-фуд, роллер-гриль, гриль з електронним управлінням, барбекю
26 грудня 2022
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з теми.Тема 2. Технологічне обладнання для приготування страв з різних видів м’ясно...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 10 263 0