Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Інформаційна гігієна та цифрова безпека як важливі компетентності сучасного педагога
»

26.03.2020

37

0

Тестові завдання з теми "Приготування холодних страв та закусок"

Тестові завдання з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», професія кухар, код 5122, кваліфікація 4 розряд складаються із завдань, що відповідають чинним навчальним програмам із професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки.

Завдання  у тестовій формі з вибором однієї правильної відповіді із запропонованих трьох. Правильна відповідь на  кожне  питання оцінюється в 1 бал.

Інші публікації цього автора

Тестові завдання з теми "Приготування холодних страв та закусок"

26 березня 2020
37