Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«Реалізація професійної діяльності та розвиток цифрової компетентності педагога через обмін методичними матеріалами в цифрових бібліотеках»

31.03.2020

53

0

Аудіювання. Перевірка знань за розділом"Розповіді про нас самих"

                                                                                                      

                         Тест до розділу «Розповіді про нас самих»

 

  1. Хто автор байки «Двоє приятелів і ведмідь»?

         А) Л.Гліб

         Б) Езоп

           В) О.Пчілка

      2.  Хто перший байкар у світі?

            А) Крилов

            Б) Глібов

            В) Езоп

     3. Чиї це слова :«-Годі вам брехати та одно другого знічев’я вихваляти!»?

           А) Зозулі

          Б) Котика

          В) Горобця

     4. Яку байку О.Пчілки вивчали в цьому розділі?

         А) Котова наука

         Б) Котова грамота

        В) зозуля й півень

   5. Під яким псевдонімом друкувався Л.Глібов в журналі «Дзвінок»?

       А) Тато Карло

       Б)  Дідусь Панас

       В) Дідусь Кенар

   6. Олена Пчілка – це літературне ім’я……..

       А) Ліни Костенко

       Б) Ольги Косач

      В) Лариси Косач

7. Де живе і працює сучасна українська письменницяНеля Шейко-Медведєва?

       А) в Києві

      Б) в Львові

      В) в Чернігові

8. Хто в брудному кожушку танцював біля кілка у п’єсі-казці?

      А) Лисичка

      Б) Овечка

      В) Сірко

      Г) Вовк

9. Як звати хлопчика у байці «Котова наука»?

     А) Петрусь

     Б) Михайлик

     В) Павлусь

10. Куди  прямували два приятелі в байці «Двоє приятелів і ведмідь»?

     А) на базар

     Б) до міста

    В) до базару

11. Початкову освіту Л.Глібову дала…..

   А) бабуся

   Б) матінка

   В) школа

   Г) гімназія

12. Як називається повчальний висновок байки?

   А) підсумок

   Б) висновок

Г) мораллю

 

 

 

Відповіді до тесту: 1-Б; 2-В; 3-В; 4-А; 5-В; 6-Б; 7-А; 8-Б; 9-А; 10-Б; 11-Б; 12-Г

  

 

 

 

Інші публікації цього автора

Аудіювання. Перевірка знань за розділом"Розповіді про нас самих"

31 березня 2020
53

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.