Тест:

Поетапна атестація НП 24-38 Кухар 3 розряду

20.08.2020
0 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Поетапна атестація на отримання кваліфікації Кухар 3 розряду.

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Кваліфікаційна поетапна атестація на отримання кваліфікації Кухар 3 розряду.

ГРУПА НП 24-38

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Як змінюють жири при варінні бульйонів?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Як змінюється крохмаль при тепловій обробці? 

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Припускання — це

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

У натуральну січену масу додають:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Який з названих продуктів входить до рецептури рибних котлет?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

М’ясо розморожують:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Н/ф «Зраза м’ясна січена» має форму:

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Які частини туші відносяться до субпродуктів:

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Свинину за якістю поділяють на -

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Коли кладуть спеції у перші страви?

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Навіщо при тепловій обробці буряка додають оцет?

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Що належить до молочних консервів?

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Страви з овочів джерело …

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

В якій воді замочують бобові?

15:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Привар - це збільшення в об’ємі круп, макаронних виробів, бобових за рахунок:

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Для фарширування використовують рибу 

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Морський гребінець – це:

18:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Для панірування риби смаженої основним способом використовують…

19:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Яка мета обшпарювання кип'ятком осетрових риб?

20:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Яка форма нарізки для приготування картоплі «пай»?

21:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Як приготувати картопляну масу для приготування котлет картопляних?

22:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Люля-кєбаб відносять до страв…?

23:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

М'ясо смажене великими шматками…?

24:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Велико шматкові напівфабрикати з яловичини…

25:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Для яких страв рибу розбирають на чисте філе?

26:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Готовність смаженого м'яса великими шматками визначають…?

27:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Яка форма і розмір котлет?

28:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Яке маркування повинно бути на дошці для обробки сирої риби?

29:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Для фарширування цілого судака його потрошать через:

30:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Які частини туші яловичини використовують для смаження? 

31:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

При яких процесах утворюється рум’яна кірочка при смаженні не панірованих шматочків м’яса ?

32:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Скільки хвилин варять кальмарів?

33:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Пластування риби - це:

34:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Дрібно шматкові напівфабрикати з яловичини…?

35:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Обвалка – це...?

36:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Яйця рідкі варять з моменту закипання скільки хвилин:

37:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Тюфтельки рибні готують з котлетної маси з додаванням:

38:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Додавання оцту на початку варіння овочів призводить:

39:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Термін варіння вермішелі?

40:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Який процес впливає на розм’якшення м’яса при тепловій обробці?

41:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

Яка тривалість варіння гороху лущеного? 

42:

З однією правильною відповіддю

1 з 42 балів

За характером рідкої основи перші страви поділяють на чотири гру­пи: до першої належать перші страви на

Рефлексія від 25 учнів

Сподобався:

21 4

Зрозумілий:

20 5

Потрібні роз'яснення:

18 7
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

ПІДСУМКОВА КОНТРОЛЬНА РОБОТА за І семестр 2024-2025 н.р з навчального предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для навчальної групи НП 23-35/9

ПІДСУМКОВА КОНТРОЛЬНА РОБОТА за І семестр 2024-2025 н.р з навчального предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для навчальної групи НП 23-35/9

214

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

50 грн

Поетапна кваліфікаційна атестація. Професія "Кондитер". Кваліфікація - 3 розряд.

Поетапна кваліфікаційна атестація. Професія "Кондитер". Кваліфікація - 3 розряд.

18

Аватар профіля Токарська Оксана Вікторівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
II—III курси та дорослі

59 грн

Отримання третього розряду професії «Кухар»

Отримання третього розряду професії «Кухар»

162

Аватар профіля Шоя Вікторія Костянтинівна
Спецтехнологія кухарів
дорослі

30 грн

Отримання четвертого розряду професії «Кухар»

Отримання четвертого розряду професії «Кухар»

137

Аватар профіля Шоя Вікторія Костянтинівна
Спецтехнологія кухарів
3—4 роки, III курс та дорослі

50 грн

Тестові завдання для Поетапної атестації - Електрозварник

Тестові завдання для Поетапної атестації - Електрозварник

184

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

1000 грн

Схожі тести

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

1347

Аватар профіля Сокрут Ніна Олександрівна
Технології
дорослі

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

404

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс

Правила безпечної роботи з ножицями

Правила безпечної роботи з ножицями

857

Аватар профіля Мельник Наталія Анатоліївна
Технології
5 клас

Приготування холодних страв

Приготування холодних страв

80

Аватар профіля Борщик Наталья Юрьевна
Технології
11 клас

«Основні речовини харчових продуктів»

«Основні речовини харчових продуктів»

120

Аватар профіля Зайцева Галина Тимофіївна
Технології
дорослі