Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Джерела використаної інформації: розкрити закрити
Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Навч.
посібник/ О.В.Дацишин, О.В.Гвоздєв, Ф.Ю.Ялпачик, Ю.П.Рогач. – К.: Мета,
2003.-288 с.
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 16 балів

Переважно застосовують барабанну мийну машину для миття плодоовочевої сировини:

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 16 балів

Барботер у мийних машинах виконує функції:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 16 балів

Мийна машина називається вентиляційною, тому що:

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Запитання №13 З однією правильною відповіддю

Запитання №14 З однією правильною відповіддю

Запитання №15 З однією правильною відповіддю

Запитання №16 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Рахуємо овочі, фрукти

Рахуємо овочі, фрукти

90

Аватар профіля Карпюк Ольга Василівна
Дидактичні матеріали
4—6 років та 1 клас

30 грн

Овочі

Овочі

318

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
10—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

75 грн

Овочі

 Овочі

497

Аватар профіля Ткаченко Людмила Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
5—6 років, 1 клас та змішані

41 грн

Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

   Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки  фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

219

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Основи екології та енергозбереження
I курс

20 грн

Природні джерела вуглеводнів та їх переробка

Природні джерела вуглеводнів та їх переробка

176

Аватар профіля Козіч Тетяна Василівна
Хімія
9 клас

25 грн

Схожі тести

Переробка молока

Переробка молока

33

Аватар профіля Безродний Сергій
Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
IV курс

Переробка мяса

Переробка мяса

34

Аватар профіля Безродний Сергій
Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
IV курс

Виготовлення макаронних та кондитерських виробів

Виготовлення макаронних та кондитерських виробів

34

Аватар профіля Безродний Сергій
Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
IV курс

Виробництво хлібобулочних виробів

Виробництво хлібобулочних виробів

35

Аватар профіля Безродний Сергій
Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
IV курс

Обладнання для виробництва рослинної олії

Обладнання для виробництва рослинної олії

29

Аватар профіля Безродний Сергій
Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
IV курс