Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Важливі питання освітньої діяльності ЗЗСО на завершення І семестру
»
Взяти участь Всі події

(Копія) Організація робочого місця кухаря

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

12 проходжень

9 запитань

21.09.2022

43

1

0

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:

Опис, який учні побачать перед початком тестування

Деякі питання тесту містять кілька вірних відповідей

Тест містить питання скопійовані з: Організація робочого місця кухаря.
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Які ваги на робочому місці кухаря для зважування продуктів краще використовувати

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Для оздоблення поверхні стін на кухні закладу ресторанного господарства краще використовувати

Запитання №3 з однією правильною відповіддю

Запитання №4 з однією правильною відповіддю

Запитання №5 з однією правильною відповіддю

Запитання №6 з однією правильною відповіддю

Запитання №7 з однією правильною відповіддю

Запитання №8 з кількома правильними відповідями

Запитання №9 з кількома правильними відповідями

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Деякі питання тесту містять кілька вірних відповідей

Рефлексія від 9 учнів

Сподобався

5 4

Зрозумілий

6 3

Потрібні роз'яснення

9 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.