Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 16:00
Марафон. День 5:
«
Впевнений крок до європейського рівня освіти
»
Взяти участь Всі події
Пошук методичних матеріалів
Очистити фільтр Критерії пошуку:
  • Для предмету: Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
2 матеріала
ppt
Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування фігурних тортів і тортів асорті".
Урок теоретичного навчання на тему:" КНД 4.6.6. Приготування фігурних тортів і тортів асорті". Урок ...
1 травня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
Презентація
для дорослих
88
0
pptx
Урок теоретичного навчання на тему: "Приготування пісочного тіста та виробів з нього".
Презентація для теоретичного уроку з предмета "Технологія приготування борошняних кондитерських виро...
30 березня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
для дорослих
77
0
2 матеріала