У житті ви неодноразово зустрічалися з продуктами, що мають кислий або кислуватий смак. Що ж надає їжі кислий смак? Вчені давно встановили, що це вдбувається завдяки різноманітним кислотам. Вони поширені у природі.
|
Головне меню порталу
Опублікував/ла:
У житті ви неодноразово зустрічалися з продуктами, що мають кислий або кислуватий смак. Що ж надає їжі кислий смак? Вчені давно встановили, що це вдбувається завдяки різноманітним кислотам. Вони поширені у природі.
|
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.
Будь ласка, оцініть матеріал!
15 грн
10 грн
10 грн
10 грн
10 грн