В майстер-класі показана покрокова інструкція з ліплення: моркви, буряка та капустини, головних овочів, з яких готують борщ. Метою цього майстер класу - закріплення набутих навичок, таких, як скочування, розкочування тощо.
Головне меню порталу
Опублікував/ла:
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
В майстер-класі показана покрокова інструкція з ліплення: моркви, буряка та капустини, головних овочів, з яких готують борщ. Метою цього майстер класу - закріплення набутих навичок, таких, як скочування, розкочування тощо.
Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.
Будь ласка, оцініть матеріал!
15 грн