Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 16:00
Семінар:
«
STEM-майстерня: від STEM-освіти до міжнародного визнання
»
Взяти участь Всі події

Інструкційно - технологічні картки на тему: "Закуски і холодні страви з сиру, яєць, молока".

Вміст матеріалу:
docx
Закуски і холодні страви з сиру, яєць, молока.docx
2,2 Мб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Інструкційно - технологічні картки на тему: "Закуски і холодні страви з сиру, яєць, молока" до уроків виробничого навчання згідно

програми виробничого навчання

Професія – 5122 КУХАР

Кваліфікація– IV розряд