пр/зан 29 Приготування риби відварної, риби припущеної, риби смаженої основним способом , риби, смаженої у фритюрі, риби смаженої в тісті, трубочок рибних.
пр/зан 29 Приготування риби відварної, риби припущеної, риби смаженої основним способом , риби, смаженої у фритюрі, риби смаженої в тісті, трубочок рибних.
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає,
що для повного доступу
до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає,
що для повного доступу
до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо
Особливості риб. Різноманітність риб. Практична робота «Порівняння зовнішньої будови хрящових (акули) та променеперих (окунь ) риб» 7 кл НУШ
269
Стась Лариса Ігорівна
Біологія
7 клас
58 грн
Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.