Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
LEGO-технології як засіб розвитку та підтримки учнів з ООП в інклюзивному середовищі
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Практичне заняття №30 КНД 3-4 Приготування печива «Прісне здобне».

04.01.2025
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Практичне заняття: Ждановщина

Практичне заняття: Ждановщина

225

Аватар профіля Штагер Тетяна Миколаївна
Історія України
11 клас

100 грн

Практичне заняття: Кіммерійці

Практичне заняття: Кіммерійці

153

Аватар профіля Штагер Тетяна Миколаївна
Всесвітня історія. Історія України (інтегрований курс)
6 клас

116 грн

Практичне заняття: "Початок перебудови"

Практичне заняття: "Початок перебудови"

391

Аватар профіля Штагер Тетяна Миколаївна
Історія України
11 клас

135 грн

Практичне заняття: Діяльність Столипіна

Практичне заняття: Діяльність Столипіна

181

Аватар профіля Штагер Тетяна Миколаївна
Історія України
9 клас

75 грн

Практичне заняття: Замки України

Практичне заняття: Замки України

142

Аватар профіля Штагер Тетяна Миколаївна
Історія України
7 клас

166 грн

Схожі уроки

Практичне заняття №55 КНД -3.5 Приготування торта «Пісочно - фруктового». Приготування торта «Пісочно-кремового».

Практичне заняття №55 КНД -3.5 Приготування торта «Пісочно - фруктового». Приготування  торта «Пісочно-кремового».

115

Аватар профіля Чмутова Людмила Іванівна
виробнича практика кондитер
IV курс

Практичне заняття № 47 КНД 3.5 Приготування «Бісквітно – кремового» торта. Приготування бісквітного торта «Вершково-фруктового».

Практичне заняття № 47 КНД 3.5 Приготування  «Бісквітно – кремового»  торта. Приготування  бісквітного  торта «Вершково-фруктового».

81

Аватар профіля Чмутова Людмила Іванівна
виробнича практика кондитер
IV курс