Конструктор уроків
Виконати завдання Лабораторно-практичної роботи №4. Закріпити теоретичні знання, сформувати вміння та прийоми щодо механічної кулінарної обробки риби,
Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Лабораторно-практична робота №4
Тема: «Механічна кулінарна обробка риби. Приготування рибних напівфабрикатів»
Мета: закріпити теоретичні знання, сформувати вміння та прийоми щодо механічної кулінарної обробки риби, розбирання риби з лускою для викорис
Рефлексія від 9 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Особливості риб. Різноманітність риб. Практична робота «Порівняння зовнішньої будови хрящових (акули) та променеперих (окунь ) риб» 7 кл НУШ
85-88 Урок Лабораторно-практична робота №7 "Технологія приготування січеної натуральної та котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з них".