Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Арттерапія проти стресу і тривоги: практичні інструменти для емоційного розвантаження освітян
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Лабораторно-практична робота №4 "Механічна кулінарна обробка риби. Приготування рибних напівфабрикатів"

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:
Опис, який учні побачать перед початком уроку

Виконати завдання Лабораторно-практичної роботи №4. Закріпити теоретичні знання, сформувати вміння та прийоми щодо механічної кулінарної обробки риби,

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Лабораторно-практична робота №4

Тема: «Механічна кулінарна обробка риби. Приготування рибних напівфабрикатів»

Мета: закріпити теоретичні знання, сформувати вміння та прийоми щодо механічної кулінарної обробки риби, розбирання риби з лускою для викорис

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

Рефлексія від 9 учнів

Сподобався:

9 0

Зрозумілий:

9 0

Потрібні роз'яснення:

9 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

ГВС Практична робота №2.2 Розробка групової операції механічної обробки деталей .

ГВС Практична робота №2.2  Розробка групової операції механічної обробки деталей .

381

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ГВС
IV курс та дорослі

250 грн

Особливості риб. Різноманітність риб. Практична робота «Порівняння зовнішньої будови хрящових (акули) та променеперих (окунь ) риб» 7 кл НУШ

Особливості риб. Різноманітність риб. Практична робота «Порівняння зовнішньої будови хрящових (акули) та променеперих (окунь ) риб» 7 кл НУШ

228

Аватар профіля Стась Лариса Ігорівна
Біологія
7 клас

58 грн

ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ ДЕТАЛІ І ПРИСТОСУВАННЯ

ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО  ПРОЦЕСУ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ  ДЕТАЛІ І ПРИСТОСУВАННЯ

120

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Лабораторний практикум
IV курс

350 грн

Механічна робота

Механічна робота

50

Аватар профіля Гонтарук Лілія Петрівна
Фізика
I—III курси

21 грн

Практична робота №2 Складання схеми переходів обробки отворів

Практична робота №2  Складання схеми переходів обробки отворів

150

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Системи ЧПК в механообробці
III курс та дорослі

150 грн

Схожі уроки

Технологія приготування молочного соусу (бешамель) та його похідних

Технологія приготування молочного соусу (бешамель) та його похідних

102

Аватар профіля Тимчук Ганна Юріївна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс

85-88 Урок Лабораторно-практична робота №7 "Технологія приготування січеної натуральної та котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з них".

85-88 Урок Лабораторно-практична робота №7  "Технологія приготування січеної натуральної та котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з них".

47

Аватар профіля Тимчук Ганна Юріївна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс

76-79 Урок Лабораторно-практична робота №6 "Технологія приготування напівфабрикатів з м'яса"

76-79 Урок Лабораторно-практична робота №6 "Технологія приготування напівфабрикатів з м'яса"

69

Аватар профіля Тимчук Ганна Юріївна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс