Урок:

11 клас 04.03.2024__Технологія приготування солодощів до "кенді бару"

03.03.2024
0 0
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Доброго дня діти, ваше завдання пройти урок виконуючи завдання у вас на шляху. Бажаю успіхів вам, бережіть себе.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Капкейки

Інгредієнти для тіста:

• 1 склянка цукру;

• 200 г вершкового масла або маргарину;

• 1 1/2 склянки борошна пшеничного;

• 200 г сметани;

• 2 курячих яйця;

• 1 ч. ложка розпушувача.

Інгредієнти для оздоблення:

• 300 г цукрової пудри;

• 100 г вершкового масла;

• 3 ст. ложки згущеного молока;

• 2 пачки маршмелоу;

• харчові барвники;

• шоколад;

• 3 ст. ложки молока.

Обладнання:

міксер, качалка, кондитерський мішечок, паперові формочки, форми для випікання.Ванильные капкейки с кремом рецепт с фото пошагово и видео - 1000.menu


2:

Теоретичний блок

Послідовність реалізації проекту

I. Організаційно-підготовчий етап

1. Поставте перед собою цілі проекту

Обрати ідею смачного й недорогого кенді бару.

Самостійно приготувати солодощі.

Самостійно оформити кенді бар.

2. Визначте завдання творчого проекту

Вибрати смачні й недорогі за ціною рецепти солодощів.

Провести необхідні дослідження з уточнення рецептів.

Опанувати технологію виготовлення.

Дібрати необхідний кухонний інвентар: кухонний комбайн або ручний змішувач, форми для випічки тощо.

Дібрати потрібні продукти.

Приготувати солодощі відповідно до рецептів.

Красиво й оригінально подати солодощі.

Удосконалювати й розвивати вміння і навички приготування.

Поглиблювати знання з кулінарії.

3. Оберіть стиль оформлення кенді бару

Проведіть маркетингове дослідження.

Визначте тематику. Не варто змішувати кілька різних тем. Краще, коли кенді бар доповнює загальну тематику й концепцію заходу. Тоді це виглядатиме доречно, цікаво й красиво.

Доберіть кольорову гаму. Також не варто обирати багато кольорів, достатньо 2-3 кольорів (якщо, звісно, у вас не тематика веселки).

Як зробити Кенді бар (Candy bar) своїми руками | Міні Рівне

3:

Вільне введення тексту

  • Запропонувати свій рецепт солодощів.

  • Фотозвіт технології виготовлення

4:

Тестування

Тестування 04.03.2024 11 клас
3 березня 2024
0 0
Аватар профіля Восьмерик Аліна Віталіївна
1
Аватар профіля Восьмерик Аліна Віталіївна
Технології
11 клас
5 22 0 0
1

5:

Вільне введення тексту

3 з 3 балів

Добір солодощів для кенді бару, напишіть 5-8 найпоширеніших солодощів:

Рефлексія від 5 учнів

Сподобався:

5 0

Зрозумілий:

5 0

Потрібні роз'яснення:

5 0
Рекомендуємо

Чобіток для солодощів з фоміарану

Чобіток для солодощів з фоміарану

159

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Трудове навчання
6—8 клас

24 грн

Славія 11 кл Одяг в етностилі

Славія 11 кл Одяг в етностилі

124

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Технології
11 клас

245 грн

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

880

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Витоки українського театру (11 клас)

Витоки українського театру (11 клас)

78

Аватар профіля Рубан-Оленіч Інна Іванівна
Мистецтво
11 клас

33 грн

Українська популярна музика (11 клас)

Українська популярна музика (11 клас)

125

Аватар профіля Рубан-Оленіч Інна Іванівна
Мистецтво
11 клас

35 грн

Схожі уроки

Сідаємо на велосипед. Робота з папером.

Сідаємо на велосипед. Робота з папером.

684

Аватар профіля Крутоголова Ірина Миколаївна
Технології
1 клас

Об'ємна аплікація "Сонечко посміхається"

Об'ємна аплікація "Сонечко посміхається"

1285

Аватар профіля Сухорукова Валентина Михайлівна
Технології
1—4 клас

Технологія створення дизайн-проєкту

Технологія створення дизайн-проєкту

390

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Технології
10 клас

Основні принципи художнього конструювання

Основні принципи художнього конструювання

279

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Технології
10 клас

Технологія приготування їжі.Проєкт "Гарячі бутерброди"

Технологія приготування їжі.Проєкт "Гарячі бутерброди"

14

Аватар профіля Носков Павло Валентинович
Технології
5 клас